سفارش تبلیغ
صبا ویژن

از معلم، با معلم، برای معلم مهربان
قالب وبلاگ

بسم الله الرحمن الرحیم

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم و اعتصمت بحبل الله وصل الله علی محمد و آله الطاهرین.

بحث نظام خانواده در اسلام انشاالله طی چندین پست ارائه خواهد شد ؛ لازم به ذکر است که این مطالب ناب از بنده ی عاصی نیست و و به رحمت خدا انشاالله انتقال دهنده از این علامه ی بزرگوار باشیم.

این مبحث در سه شاخه ی اصلی عنوان خواهد شد.

1)            منظرهای عالی به ازدواج و خانواده

2)            منظرهای عالی به همسر

3)            عالی ترین منظر به زندگی

بیش از هزار آیه در قرآن در مورد نظام خانواده می باشد که حاکی از اهمیت آن است ؛

شاید بتوان گفت که قوی ترین آیه در زمینه ی ازدواج آیه ی 15 سوره ی شوری است که انشاالله توضیحاتی داده خواهد شد .

" هو الّذی جَعَلَ لَکُم مِن أنفُسِکُم أزواجاً لِتَسکُنوا إلَیها وجَعَلَ بَینَکُم مَوَدّةً و رحمَةإنّ فی ذلکَ لَآیات لِقومٍ یَتَفَکّرون"

  " ... او کسی است که جعل کرد برای شما از نفس خودتان زوجهایی را تا به آن (( قضیه)) تسکین بیابید و بین شما مودت و رحمت را جعل کرد در آن آیاتی است برای قومی که تفکر می کنند "

در این آیه ی بسیار زیبا نکاتی بسیار دقیق و لطیف و ظریف وجود دارد که انشاالله بیان خواهد شد .

1-            مفهوم آیه ؛ آیه به چه معناست ؟ آیا آیا صرفا به معنای خطوطی نگاشته شده بر روی کاغذ است ؟ آنچه در بین عموم افراد بیان می شود اگر بپرسیم آیه چیست گفته می شود نشانه ؛ خوب نشانه یعنی چه ؟ یعنی وقتی گفته می شود که قرآن از مجموعه ای از آیات تشکیل شده یعنی مجموعه ای از نشانه ها ؟ این معنا می تواند در شأن قرآنی باشد که از معجزه ی پیامبر علامه ی ما صل الله علیه و آله بود و نبوت ایشان را اثبات می کرد ؟

اگرحتی آیه را به معنای نشانه بگیریم خوب نشانه ای از کجا نشانه ای به کجا و نشانه برای چه است ؟ آیا آیه به معنای نشانه   در شان قرآن و سیر کننده ی تشنگان معارف ناب اهل بیت است ؟

گفتیم قرآن برای اثبات رسالت رسول اکر م صلی الله علیه و آله بوده است ، خوب رسولان دیگر چطور ؟ مثلا حضرت موسی عصایشان معجزه بود و در اثبات رسالتشان ؛ پس حداقل آیه باید عصای موسی در نظر گرفته شود چه آنکه عصای موسی یک آیه است اما قرآنِ رسول گرامی ما 6236 آیه است یعنی 6236 معجزه !

اما تعریف حقیقی آیه : آیات به معنای ماجراهای عظیم و عجیبی است که یا در عوالم بالا و یا در آینده (نشئات) وجود دارد ؛ بسیاری از افرادی که دارای توان های خاص مثلا برزخی و یا بالاتر ((عوالمی یا نشئاتی )) هستند می گویند که من فلان آیه قرآن را دیدم ؛ دیدم یعنی چه  ؟ یعنی ماجرایی در جایی بوده و ایشان رفتند و در آنجا آیه را دیدند مثلا یک آیه ای که مربوط به جهنم است ماجرایی است که در بالا یا جلو اتفاق می افتد و کسانی هم می توانند بروند ببینند ، افرادی هستند که به این روش آیات را تفسیر می کنند بر اساس دیده ها ؛ ملا صدرا کمی به این شیوه بیان کردند مثلا آیه را توضیح دادند و بعد گفتند آنچه من دیدم به این صورت است.

انشاالله ادامه دارد...

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهمگل تقدیم شماگل تقدیم شما


[ دوشنبه 92/6/25 ] [ 7:22 عصر ] [ ای کاش o ] [ نظر ]
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

آخرین مطالب
لینک دوستان
امکانات وب


بازدید امروز: 13
بازدید دیروز: 0
کل بازدیدها: 9227